Energiecafé Nieuwe energiesubsidies en Energiesafari

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/11/2016
19:30 - 21:30

Locatie
Restaurant Happy Moose

Categorieën Geen


Energiecafé “Nieuwe energiesubsidies en Energiesafari

Op 21 november organiseert DEZo voor de tweede keer het Energiecafé. Dit is een bijeenkomst voor alle inwoners van Zoetermeer waar een aan energie gerelateerd onderwerp op lichte/luchtige/interactieve wijze behandeld wordt. Dit alles op een sfeervolle locatie onder het genot van een drankje.

Tijdens dit tweede energiecafé laat Pim Halkes van Vochtadvies zien wat de ervaringen zijn van de energiesafari’s die in de winter 2015/2016 zijn gehouden in de wijk Seghwaert. Tijdens de energiesafari zijn er infraroodfoto’s gemaakt van verschillende woningen in de wijk. Aan de hand van deze foto’s wordt duidelijk zichtbaar waar de energielekken zijn in de woning. Waardevolle informatie als je overweegt om je huis te gaan isoleren.
In het tweede gedeelte zal Monique Hakkennes van de Gemeente Zoetermeer ingaan op de diverse mogelijkheden die er momenteel zijn om subsidie aan te vragen voor het toepassen van duurzame maatregelen aan de eigen woning.
Als aflsuiting gaan we graag met u in gesprek over de stelling “Nul op de Meter is beter dan het toepassen van losse maatregelen”.

dezo_facebook_post_energiecafe_november

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *