Startbijeenkomst Wijkaanpak Meerzicht


Startbijeenkomst

Wijkaanpak Meerzicht

Datum

Tijd

Plaats

Dinsdag 10 maart 2020

20:00 uur

De Oase, Kerkenbos 8

Misschien denkt u al eens na over energiebesparing, of bent u benieuwd hoe u duurzamer kunt leven. Dan helpen wij u graag op weg. Alle particuliere huiseigenaren in Meerzicht krijgen komende maanden gratis advies over energiebesparing. Zo kunt u online advies vragen, kosteloos een energiescan bij u thuis laten uitvoeren of kiezen voor een energyparty met een paar mensen uit uw straat.

Onder de naam ‘Meer zicht op energiebesparing’ slaan de duurzame energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo)  en Stichting Piëzo de handen in elkaar om u te helpen bij het besparen van energie, gesteund door de gemeente Zoetermeer. Meer zicht op een energiezuinige woning en duurzaam Zoetermeer! We starten dit project op dinsdag 10 maart. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Maak gebruik van deze unieke kans om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Een duurzaam huis is niet alleen energiezuiniger, maar vaak ook gezonder, veiliger, comfortabeler, toekomstbestendig en waardevast.

Advies over besparen
U maakt kennis met energieambassadeurs van DEZo, die uit eigen ervaring weten hoe een woning energiezuinig te maken is. Maar ook met de energieconsulenten van de Stichting Piëzo, die u alles vertellen over geld besparen door het slim gebruik van uw woning. 

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is wenselijk en kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en in te sturen.  Mocht u onverhoopt om 20.00 uur niet kunnen, dan bent u vrij om op een later tijdstip binnen te wandelen. Wij hopen u op 10 maart te verwelkomen. Koffie, thee en taart staan klaar. 

Per bezoeker aanmelden s.v.p