Duurzame Eneregiecoöperatie Zoetermeer U.A.

Door en voor inwoners van Zoetermeer

Energie en Klimaatinstuif

30

OKT

Krijg jij ook koude rillingen als je denkt aan je energierekening? Wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu, maar je weet niet hoe? Of vraag je je af hoe je je weg kan vinden tussen de fabels en feiten over de klimaatverandering? Kom naar de Energie en Klimaatinstuif op maandag 30 oktober vanaf 19.30 in het Forum bij de Bibliotheek. De toegang is gratis.

De zomer is voorbij, de kachel gaat weer aan. Iedereen wil er graag warmpjes bij zitten. Maar gas en elektriciteit zijn duur en ook onze CO2 uitstoot moet omlaag. Wat kan je zelf doen? En hoe hou je het toch lekker comfortabel thuis, zonder dat je energierekening op hol slaat? Heeft het nog zin om zonnepanelen aan te schaffen?

Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord bij de Energie en Kimaatinstuif. Ook je eigen vragen kan je kwijt. Suzanne Verboon en Rens Schipper vertellen wat de beste opties zijn en beantwoorden je vragen. Suzanne is de Klimaatburgemeester van Zoetermeer. Rens Schipper is de voorzitter van de Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer. Samen organiseren ze deze instuif in het kader van de Nationale Klimaatweek die 30 oktober officieel van start gaat.

Graag nodigen wij u voor deze bijeenkomst in het Forumpodium, Forum/Stadhuis, Stadhuisplein 1.

De zaal is open vanaf 19.30 u, start bijeenkomst is 20.00 uur.

LET OP: Om 20:00 uur gaan de buitendeuren van het Forum dicht. U kunt dan niet meer naar binnen.

Contact

Postadres:

Jolkade 7

2725 AB Zoetermeer

Contact

Postadres:

Jolkade 7

2725 AB Zoetermeer

Mail:

info@dezo.eu

Mail:

info@dezo.eu

Scroll naar boven